Laborator Expert
COMANDA MINIMĂ, PENTRU TRANSPORT GRATUIT, este 250 LEI
0 produse - 0 leiCoș


Domenii Medical Pneumologie / O.R.L.

Aparat aerosoli PARI JuniorBOY SXPari

118000 leiIn stoc Înapoi
Cod: 085G3306 Prezentare:

SpecificatiiPARI JuniorBOY® S este ideal pentru cel mai eficient tratament al copiilor in varsta de peste o luna. Echiparea acestui dispozitiv au fost adaptate special in conformitate cu necesitatea nou-nascutilor si copiilor.


Se compune din nebulizator PARI LC SPRINT® Junior (insert galben), tub de conexiune (2.2m, f/m), piesa de gura, curea BABY Bend si masca BABY Mask marimea 2


- Dispozitiv pentru inhalare adecvat tratamentului tractului respirator inferior la copii in special: astm bronsic, astm alergic, bronsite acute si cronice, atelectazie si bronsectazii.
- Include masca moale BABY mask, curea BABY bend adecvate utilizarii la copii in varsta de o luna
- Nebulizatorul PARI LC SPRINT® Junior produce cel mai fin spectru de aerosoli special pentru tractul respirator delicat al copiilor si bebelusilor
- Piesa de gura pentru copii de 3 ani si peste 3 ani.


PARI JuniorBOY® S creeaza picaturi extrem de fine de aerosoli. Doar aceste picaturi fine sunt capabile sa ajunga in plamani in cantitate eficienta din punct de vedere terapeutic, deoarece caile respiratorii ale copiilor sunt mai mici decat cele ale adultilor.


O masca pentru copil este inclusa in echipare pentru tratament la copii si bebelusi. Aceasta masca moale este prevazuta cu un cot care face posibila administrarea aerosolului in pozitia sezand sau culcat.


 

Laborator Expert

Str. Pictor Aurel Băeșu 47, Bucuresti, sector 1
Tel/Fax: +40 31 805.99.82/83/84/85
office@laborator-expert.ro

Copyright © 2017 SAPACO 2000 S.A. Toate drepturile rezervate. Design web și programare.