Laborator Expert
COMANDA MINIMĂ, PENTRU TRANSPORT GRATUIT, este 250 LEI
0 produse - 0 leiCoș

Modalități de plată

Alege una din cele 2 modalitati de efectuare a platii:

1. Numerar / ramburs

Se face odata cu ridicarea coletului de la Curierul rapid.
Daca doresti sa platesti produsele comandate in sistem Ramburs (in momentul preluarii coletului de la Curierul agreat), trebuie doar sa selectezi optiunea respectiva in timpul emiterii comenzii. Dupa receptionarea comenzii tale, un reprezentant din departamentul de vanzari te va contacta telefonic pentru confirmarea acesteia si pentru a stabili detaliile referitoare la livrare.

2. Prin transfer bancar cu ordin de plata

Plata se va face in avans inainte de expediere colet.
In situatia in care ai optat pentru plata in avans prin Ordin de Plata in contul nostru bancar, te rugam ca in momentul efectuarii platii sa specifici pe documentul bancar atat numarul, data facturii proforme, cat si numarul de comanda.
Te informam ca informatiile privind Comanda efectuata de tine, precum si Factura Proforma aferenta acestei comenzi, vor fi disponibile pe email-ul tau imediat dupa trimiterea comenzii catre magazinul nostru.
Dupa efectuarea platii prin Ordin de Plata te rugam sa ne transmiti prin e-mail la adresa comenzi@laborator-expert.ro o copie dupa acest document care sa contina si stampila bancii.
Livrarea comenzii prin curier se va face doar dupa confirmarea incasarii contravalorii facturii proforme in contul nostru bancar. In situatia in care plata nu va fi confirmata in termen de 7 zile calendaristice de la data trimiterii comenzii / emiterii facturii proforme, ne rezervam dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila trimisa catre Cumparator.

 

Laborator Expert

Str. Pictor Aurel Băeșu 47, Bucuresti, sector 1
Tel/Fax: +40 31 805.99.82/83/84/85
office@laborator-expert.ro

anpc-sal.png anpc-sol.png
Copyright © 2017 SAPACO 2000 S.A. Toate drepturile rezervate. Design web și programare.