Laborator Expert
COMANDA MINIMĂ, PENTRU TRANSPORT GRATUIT, este 250 LEI
0 produse - 0 leiCoș

Termeni și condiții

I. Aspecte generale

1. Site-ul www.laborator-expert.ro este proprietatea exclusivă a S.C. SAPACO 2000 S.A., persoana juridica romana cu sediul in Bucuresti, Str. Pictor Aurel Băeșu 47, sector 1, 013394 București, inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului sub nr J40/9723/1999, avand CUI RO12358950.
Accesarea site-ului sau a oricărei părți a acestuia presupune acordul dvs. tacit cu termenii și condițiile ce urmează. Acordul de utilizare și comandă produce efecte juridice între Utilizator/Client si S.C. SAPACO 2000 S.A.. Acceptarea se consideră tacită și fără rezerve.
2. Ne rezervăm dreptul de a opera modificări de conținut, formă, așezare, prețuri, produse, fără a fi necesară notificarea în prealabil a Clienților/ Utilizatorilor despre acestea.
3. Prezentele clauze nu se aplică și paginilor de internet la care se face referire sau trimitere în site-ul www.laborator-expert.ro, iar Furnizorul nu este răspunzător de conținutul acestor site-uri aparținând unor terțe persoane. Prezentarea unor linkuri de internet aparținând altora se poate face în scop informativ sau publicitar.
4. S.C. SAPACO 2000 S.A. își rezervă dreptul de a actualiza prezenții termeni și condiții fără o notificare prealabilă a persoanelor care utilizează acest site, modificările intrând în vigoare de la momentul publicării lor pe site. Este obligația Clienților /Utilizatorilor de a verifica periodic clauzele cuprinse in prezenții termeni și condiții pe care le vor accepta ca atare.
I. DEFINITII SI TERMENI
Vanzator - S.C. SAPACO 2000 S.A. cu datele de identificare mentionate mai sus.
Client - persoana fizica, juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o comanda.
Utilizator - orice persoana fizica si/sau care obtine acces la CONTINUT prin orice mijloc de comunicare.
Site - domeniul www.laborator-expert.ro
Bun - orice produs/echipament care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat in urma unei comenzi.
Contract - reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator fara prezenta fizica simultana a vanzatorului si a cumparatorului.
Incheierea contractului de vanzare - Comanda facuta de cumparator este un act cu efecte juridice, sub conditia confirmarii si acceptarii comenzii de catre vanzator. Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator si receptionarii acceptarii comenzii de catre cumparator intre parti este incheiat un contract generator de drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, asa cum sunt definite ele in contract sau in termenii si conditiile prezente, care sunt parte integranta din acest contract.
Termeni si conditii - intelegerea contractuala dintre vanzator si cumparator, in conformitate cu termenii si conditiile aratate in aceasta sectiune. Cumparatorul accepta termenii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda care genereaza efecte juridice de la momentul incheierii contractului de vanzare prin confirmarea si acceptarea comenzii de catre vanzator. Cumparatorul se obliga sa ia la cunostinta prezentele conditii, conditii pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator.
Continut:
• toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic.
• continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil.
• orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului conform informatiilor de conectare specificate sau nu de catre acesta.
• informatii legate de Bonusurile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada.
• informatii legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada.
• data referitoare la Vanzator sau alte date privilegiate ale acestuia.
Document - Termenii si Conditiile publicate pe Site.
Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora pe site la momentul accesarii de catre Utilizator.
II. COMENZI , LIVRARE
1. Plasarea comenzii
1.1. Comenzile online. Comenzile se pot efectua online.
Orice persoană fizica sau juridica interesată poate plasa o comandă, completând formularul de comandă din secțiunea specială în acest sens. Această metodă este preferabilă deoarece produsele și cantitatea sunt identificate clar și sigur și aveți acces în permanență la efectuarea unei asemenea comenzi, programul de plasare a acestora fiind NON-STOP. Înregistrarea fiecărei persoane se va face utilizând date concrete, corecte și valide, completând toate câmpurile solicitate. În situația în care adresa de facturare este diferită de cea de livrare, acest lucru se va menționa expres, eventualele obiectiuni nefiind opozabile Vanzatorului.
Magazinul nostru virtual folosește un coș de cumpărături. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru acesta. Adaugarea unui Bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului.
Clientul este rugat sa verifice cu atentie sporita produsele si cantitatile afisate in cos, acestea reprezentand comanda finala. Dupa verificare, Clientul trebuie sa apese pe butonul "CUMPAR".
Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta necesare procesului de cumparare sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte si accepta ca Vanzatorul poate sa il contacteze prin orice mijloc disponibil agreat de acesta, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.
1.2. Comenzile pe e-mail. Comenzile se pot efectua prin transmiterea unui e-mail catre Vanzator la adresa office@laborator-expert.ro in urma verificarilor pe site a specificatiilor Bunurilor care sunt de interes a fi achizitionate. E-mailul transmis de Client va cuprinde datele si informatiile de contact ale Clientului, date despre Bunurile care se doresc a fi achizitionate si daca este cazul eventuale intrebari suplimentare despre respectivele Bunuri si/sau disponibilitatea lor in stoc. Dupa clarificarea tuturor aspectelor, Clientul va transmite oferta sa ferma cu privire la Bunuri.
Oferta ferma a Clientului transmisa pe mail trebuie sa contina urmatoarele informatii : nume, prenume Client, adresa de facturare, nr. de telefon, adresa valida pentru livrare, produsele/echipamentele ce se doresc a fi achizitionate folosind denumirea de pe site si cantitatea.
Ulterior primirii ofertei ferme de la Client, Vanzatorul va trimite un e-mail de confirmare a acesteia pe adresa de e-mail indicată de Client indicand si termenul de livrare si valoarea Bunului si a costurilor de livrare.
2. Confirmarea comenzii
În urma plasării comenzii online, se va trimite un e-mail de confirmare a acesteia pe adresa de e-mail indicată de Client. Acest e-mail va contine un link de confirmare ce este obligatoriu a fi accesat de catre Client pentru validarea finala a comenzii. Termenul de livrare a produselor se calculează începând cu momentul accesarii linkului de confirmare de către Client.
Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile trimisa acestuia, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poate pretinde celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
- Clientul inregistreaza deja debite scadente in contabilitatea Vanzatorului.
- Datele furnizate de Client pe Site sunt incomplete si/sau incorecte.
- Exista suspiciuni rezonabile ca se incearca fraudarea Vanzatorului si/sau savarsirea unei posibile infractiuni de natura sa prejudicieze activitatea Vanzatorului.
3. Livrarea produselor
Termenul de livrare a produselor este de maximum 5 zile lucrătoare, calculate de la momentul indicat în art. 2 de mai sus. În condiții speciale, din motive obiective, S.C. SAPACO 2000 S.A. își rezervă dreptul de a prelungi timpul de livrare, fără a i se putea imputa nici o culpă în acest sens.
Comanda va fi livrată prin intermediul unei firme de curierat cu care S.C. SAPACO 2000 S.A. are contract de colaborare în acest sens. Firma de curierat va livra în toate localitățile din Romania.
Costul perceput de firma de curierat va fi 0 (zero) pentru comenzi mai mari de 450 lei, in doar cazul consumabilelor si al produselor de curatenie. Pentru comenzi sub valoarea de 450 lei, se va aplica o taxa de transport de 20 lei.
Pentru toate echipamentele, costul perceput de firma de curierat va fi comunicat Clientului ulterior primirii comenzii de catre Vanzator, Clientul avand dreptul sa anuleze gratuit comanda daca acesta nu satisface asteptarile sale.
Pana la data de 31.03.2017 livrarea oricaror produse comandate este gratuita. Ulterior datei de 31.03.2017 se vor aplica costurile de livrare mentionate mai sus.
Prețul produselor afișat pe site este in lei (RON) și include T.V.A.. Clientul nu va achita, în afară de acest preț nici un alt cost suplimentar cu exceptia costurilor de livrare mentionate mai sus. 
Orice modificări de preț, reduceri sau promoții vor fi menționate explicit pe site, la produsele cărora li se aplică si vor fi valabile doar pentru acele produse. 


Comanda minima acceptata este de 115 lei (inclusiv TVA).
În cazul în care plata Bunurilor se face prin transfer bancar, livrarea se va face în maximum 5 zile lucrătoare de la confirmarea plății, respectiv de la debitarea contului Vanzatorului cu valoarea Bunului la care se adauga valoarea transportului.
Livrarea bunurilor se face exclusiv pe teritoriul României, si nu se va accepta decat o singura adresa de livrare pentru fiecare comanda. În situația în care vreunul dintre produsele dorite nu se regăsește în stoc, Clientul va fi informat de îndată despre acest lucru.


Bunurile livrate de S.C. SAPACO 2000 S.A. sunt conforme cu specificatiile de pe site, la momentul in care acestea au fost achizitionate.
III. Drepturile și obligațiile utilizatorului/ clientului
1. Utilizatorul se obligă să folosească site-ul www.laborator-expert.ro în conformitate cu termenii și condițiile stipulate.
2. Prin efectuarea comenzii online Clientul consimte expres ca a aderat la termenii si conditiile stipulate si le accepta ca atare.
3. Prin înregistrarea și completarea câmpurilor de pe site-ul www.laborator-expert.ro, Utilizatorul/Clientul declară pe propria răspundere că toate informațiile furnizate îi aparțin și sunt corecte, complete și valide. Orice schimbare a datelor de identificare survenita ulterior nu va fi opozabila Vanzatorului.
4. Clientul se obligă să plătească prețul conform comenzii efectuate pe pagina de internet www.laborator-expert.ro
5. Produsele beneficiaza de garantie legala de conformitate de 24 de luni. Garantia se acorda conform certificatului de garantie ce insoteste Bunul la livrare.
6. Conform O.U.G. 34 / 2014, cumparatorul are dreptul sa returneze produsul achizitionat in termen de 14 zile calendaristice de la cumpararea acestuia. suportand costurile de transport aferente. Produsul trebuie sa fie nou, nefolosit, fara urme de folosire sau de deteriorare. Procedura efectiva de retur este detaliata la sectiunea Formular Retur de pe Site.
7. Pentru echipamentele achizitionate Vanzatorul asigura la solicitarea Clientului si servicii de instalare, intretinere, reparatii, validare IQ-OQ si alte servicii detaliate la sectiunea SERVICII de pe Site. Pentru astfel de solicitari este necesar sa ne transmiteti un e-mail la adresa office@laborator-expert.ro comunicandu-ne serviciul de care doriti sa beneficiati si datele dvs. de contact. Veti fi contactat de catre un membru al echipei de service pentru a stabili toate detaliile cu privire la solutionarea solicitarii dvs. inclusiv costuri si orice alte informatii utile.
IV. Modalități de plată
1. Bunurile / Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.laborator-expert.ro au prețul stabilit în dreptul fiecăruia. Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile afișate fără o notificare prealabilă către Clienți/Vizitatori.
Orice modificare de pret nu produce efecte asupra comenzilor deja inregistrate.
Efectuarea platii contravalorii produselor comandate va fi efectuata:
• Ramburs - in numerar, la livrare. Platiti curierului, care va emite o chitanta;
• Prin Ordin de plata (in baza facturii proforme transmise pe adresa de e-mail indicata). Dovada platii va fi trimisa de indata prin e-mail in vederea eficientizarii perioadei de livrare.
Datele necesare pentru efectuarea platii se regasesc pe site-ul nostru la rubrica Contact si pe factura proforma.
V. Garantie si reclamatii
Garantia se socoteste de la data livrarii produsului catre Client, si este de 24 de luni. Vanzatorul este responsabil pentru toate viciile produsului prezente la data livrarii sau care apar in interiorul termenului de garantie. O sesizare trebuie facuta prin e-mail sau la telefon, la adresa sau nr. de telefon specificate in sectiunea „Contact" a prezentului site. Clientului ii va fi rambursata contravaloarea produsului intr-un cont bancar sau sub forma de voucher. Sesizarea trebuie sa contina descrierea defectului reclamat si o copie a facturii (sau orice alt act care sa demonstreze achizitia). Orice sesizare va fi procesata fara intarziere si clientul va fi informat despre constatarile facute. Procedura de retur va fi trimisa pe email clientului, imediat ce a fost receptionata sesizarea.
Garantia se acorda in urmatoarele cazuri:
• Daca este un defect care poate fi inlaturat, produsul va fi schimbat partial sau total. Daca defectul nu poate fi inlaturat datorita naturii disproportionate a acestuia, si inlocuirea produsului nu este posibila, clientul va avea posibilitatea de a primi suma de bani intr-un cont bancar in RON.
• Daca este un defect care impiedica folosirea normala a produsului, inlocuirea acestuia sau renuntarea la achizitie.
• In cazul defectelor multiple sau repetate, inlocuirea produsului sau renuntarea la achizitie. Reparatia defectului exista atunci cand acelasi defect, care impiedica folosirea normala, a fost inlaturat de cel putin 2 ori in perioada de garantie si a reaparut. Defecte multiple inseamna cel putin 3 defecte care impiedica folosirea normala.
• In cazul altor defecte ce nu pot fi inlaturate, si care nu necesita inlocuirea produsului, clientul va avea dreptul la un discount rezonabil sau la renuntarea la achizitie.
Pentru a beneficia de garantie, Clientul e obligat sa faca o sesizare.
Formularul pentru returnarea unuia sau a mai multor produse il gasiti la sectiune Formular Retur.
In functie de natura cazului, este posibil sa nu fie necesar un certificat de garantie, dovada achizitiei produsului fiind suficienta si necesara.
Sesizarea referitoare la defectele constatate va fi procesata fara nici o intarziere, cu exceptia cazului in care partile s-au inteles altfel. Vanzatorul va comunica Clientului termenul si modalitatea de procesare a sesizarii, inclusiv confirmarea reparatilor necesare si durata acestora, sau, daca este cazul, motivarea in scris a refuzului de a da curs solicitarii.
VI. Drepturi de proprietate intelectuală și drepturi de autor
1.S.C SAPACO 2000 S.A., precum și toate produsele comercializate pe acest site, împreună cu toate logo-urile afișate, sunt mărci inregistrate și se bucură de toate prerogrativele conferite de Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice. Orice utilizare fără drept atrage răspunderea persoanei vinovate conform prevederilor legale. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar fara a se limita la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a SAPACO 2000 S.A., acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect.
2. Utilizatorii/Clienții pot descărca și tipări conținutul de pe site-ul www.laborator-expert.ro doar pentru uzul personal sau necomercial.


3. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afișarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum și orice modalitate de exploatare a conținutului site-ului www.laborator-expert.ro, cu excepția afișării pe ecranul unui computer personal și imprimarea sau descărcarea, în scop personal și necomercial, de documente sau informații.
Clientului / Utilizatoarului nu ii sunt permise transferul catre terte persoane, alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de SAPACO 2000 S.A., includerea oricarui continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care certifica dreptul de autor al SAPACO SA asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distribuirea unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului decat cu acordul scris expres al SAPACO 2000 S.A..
Orice continut la care Clientul / Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Vanzator si acesta si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Vanzatorului cu referire la acel Continut.
In cazul in care Vanzatorul confera Clientului / Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul / Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite. in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Vanzatorului pentru respectivul Client / Utilizator sau oricare alt tert care obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
Niciun Continut transmis catre Client / Utilizator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea SAPACO 2000 S.A., care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care acesta exista, fata de respectivul continut.
Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin Document sau prin acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.
VII. Protectia datelor cu caracter personal
Toate datele personale pe care ni le comunicati, nu vor fi comunicate catre terte persoane fara acordul dvs. prealabil si vor fi prelucrate in conformitate cu legislatia in vigoare privind protectia datelor cu caracter personal. Beneficiaţi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, la departamentul suport clienti prin e-mail la adresa office@laborator-expert.ro, sau la telefon 0040318059982 De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Puteti solicita oricand modificarea, actualizarea sau stergerea din baza de date. Prin lansarea comenzii, Clientul este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
VIII. Încetarea raporturilor de colaborare dintre furnizor și utilizator/ client
1. Relatiile contractuale născute sub incidența termenilor si conditiilor din Document vor înceta prin acordul părților sau prin livrarea produselor către Utilizator/Client.
2. În cazul nerespectării termenilor si conditiilor, Vanzatorul își rezervă dreptul de a înceta orice formă de colaborare cu Utilizatorul/Clientul. 


3. Utilizatorul/Clientul se obliga să nu solicite SAPACO 2000 S.A. sau reprezentanților săi nici un fel de daună, răspundere, pierderi, costuri (incluzând dar fără a se limita la onorariul avocaților și orice alte costuri de judecată), apărute în conexiune cu orice acțiune în justiție bazată pe o încălcare a termenilor prezentului acord, pentru evenimente neimputabile Vanzatorului. Această obligatie rămâne în vigoare și după momentul încheierii relației dintre Vanzator si Utilizator / Client.
IX. Legea aplicabilă
1. Prevederile Documentului sunt interpretate și executate potrivit legii române.
2. Orice problemă rezultată din încălcarea sau nerespectarea termenilor si conditiilor va fi soluționată pe cale amiabilă. În caz de neînțelegere, competența aparține instanțelor judecătorești de la sediul SAPACO 2000 S.A..

 

Laborator Expert

Str. Pictor Aurel Băeșu 47, Bucuresti, sector 1
Tel/Fax: +40 31 805.99.82/83/84/85
office@laborator-expert.ro

anpc-sal.png anpc-sol.png
Copyright © 2017 SAPACO 2000 S.A. Toate drepturile rezervate. Design web și programare.