Laborator Expert
COMANDA MINIMĂ, PENTRU TRANSPORT GRATUIT, este 250 LEI
0 produse - 0 leiCoș


Domenii Laborator Preparatoare si distribuitoare medii

Preparatoare de medii pentru microbiologie si culturi tesuturi vegetale, seria AE-MP, 18-97 litriRaypa

In stoc Înapoi
Cod: Prezentare: Buc.

SpecificatiiSeria AE-MP eficientizează fluxul de lucru pentru laboratoarele de microbiologie și in cele pentru cultura țesuturilor vegetale.
Într-un singur dispozitiv este integrată pregătirea, sterilizarea și distribuirea mediilor de cultură de înaltă calitate, cu o reproductibilitate remarcabilă de la lot la lot. AE-MP sunt concepute pentru a reduce timpul total de funcționare și pentru a furniza volume mari de medii de cultură sterile datorită sistemului său de încălzire eficient și fazei rapide de răcire la sfârșitul procesului de sterilizare.


Curățarea vasului de sterilizare și a liniilor de distribuție
Vasul media poate fi îndepărtat cu ușurință datorită mânerelor integrate. Liniile de distribuție pot fi curățate înainte de fiecare ciclu de distribuție, cu impulsuri de abur care ating toată lungimea liniei.


Distribuire exactă
Odată ce mediul este pregătit și sterilizat, acesta este distribuit cu o pompă peristaltică integrată cu ajutorul unei pedale. Este posibil să programați o întârziere între impulsurile de distribuție pentru a facilita operațiile de umplere repetate cu o singură acțiune.


Managementul valorii F0 a sterilizării 


Sterilizarea mediului de cultură este gestionată de microprocesor prin intermediul setărilor de temperatură și timp sau prin intermediul valorii F0.
Sonda care este introdusă în mediul de cultură gestionează ciclurile de sterilizare cu citiri precise de temperatură.

Laborator Expert

Str. Pictor Aurel Băeșu 47, Bucuresti, sector 1
Tel/Fax: +40 31 805.99.82/83/84/85
office@laborator-expert.ro

Copyright © 2017 SAPACO 2000 S.A. Toate drepturile rezervate. Design web și programare.